Wednesday, April 6, 2016

UPDATE! Modelshow Europe 2016

Zaterdag 19 maart 2016 vond de 25e Modelshow Europe in de bloemenveiling van Plantion te Ede plaats.

imageOp deze speciale tentoonstelling kon men allerlei miniaturen en modelbouwprojecten zien, op het gebied van grondverzet, hijskranen en zwaar transport. Deze Modelshow Europe tentoonstelling is door haar grootse opzet uniek en de enige in Europa.

Vele verzamelaars en bouwers toonden op de Modelshow Europe hun (verbouwde en/of radiografisch bestuurbare) modellen. Ook was er weer een enorm aanbod van miniaturen en gerelateerde onderdelen voor de modelbouw welke te koop aangeboden werden.

Gertjan Veld bemande samen met Thomas Wilk, Ad Gevers, Richard van der Horst, Anton Monshouwer, Huub van Dijke (Bouwmachinesvantoen en Bouwmachinesvannu), Jack Schrijen weer een gezamenlijke stand. MiniMovers tezamen met een aantal leden van onze "CSVT" groep uit binnen- en buitenland was tijdens de Modelshow Europe gedurende de dag in en rondom onze stand aanwezig.

Gertjan bracht ook dit jaar weer een aantal unieke custom gebouwde Caterpillar schaalmodellen mee naar de Modelshow Europe 2016.

Speciaal is dat Gertjan daarnaast ook elk jaar weer kans ziet om zijn modellen nog eens extra goed tot hun recht te laten komen op de mini diorama’s waarop hij zijn modellen presenteert.

 Curious? Check out Modelshow Europe 2016!



No comments:

Post a Comment